Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- origano secco
- 200 g di mozzarella a dadini
- foglie di basilico
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1152.7 kJ / 275.5 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 619.3 mg
Alternatieve recepten
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3hod. 50min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza diavola
1h 45 min
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Focaccia primavera
3h
Zuppa di noodle (Bimby Friend)
35 Min
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45min