Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 00
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano reggiano in scaglie, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 72.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 67.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3 godz. 35 min
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza New York style
3h 50min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min