Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 330 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Starter
- 170 g di chicchi di segale
- 255 g di acqua
Pane
- 1585 g di acqua (di cui 85 g fredda)
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 255 g di farina di segale + q.b.
- 170 g di farina di farro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 571 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 70.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2h 35min
Panini al cumino
16h 30min
Pane multicereali
17h 30min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Torta di semola all'acqua di rose (Namoura)
1h
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Pane di soia con i semi (vegan)
5h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane di segale
20 godz. 30 min
Panini di segale
12 godz.
Pane all'orzo
2h 45 min
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25 Std.