Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 90 g di acqua
-
3
g di lievito di birra fresco
of 1 g di lievito di birra disidratato - 180 g di farina tipo 00
Impasto
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di acqua
- 2 g di lievito di birra disidratato
- 6 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua, fredda
- farina di semola q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1263.7 kJ / 302.1 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 600.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pagnotta rustica
3h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Cornetto di Matera
4h 30min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Baguette integrale
5h
Pane vodese con croce
13h 30 min
Impasto base per pane
1 Std.
Panini della Val Venosta
15j 30 menit
Pane semplice
4h
Pane veneziano
18h 30min