Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cacao
- burro q.b.
- 200 g di uova
- 50 g di tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina, forza 180 W + q.b.
- 50 g di cacao in polvere
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Crema gianduia
- 60 g di zucchero a velo
- 70 g di nocciole sgusciate e tostate
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 20 g di burro
- 10 g di olio di nocciole
Crema al mascarpone
- 60 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1684.5 kJ / 402.6 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 106.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ai pistacchi
4h
Frullato rosso
10 Min
Cheesecake alle fragole
4 godz. 30 min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 godz. 30 min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1 Std. 30 Min
Plumcake al mascarpone
2 Std.
Soufflé cioccolato e arancia
45min
Baguette ripiene
5h
Crostata morbida gianduia e fragole
1h