Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cacao
- burro q.b.
- 200 g di uova
- 50 g di tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina, forza 180 W + q.b.
- 50 g di cacao in polvere
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Crema gianduia
- 60 g di zucchero a velo
- 70 g di nocciole sgusciate e tostate
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 20 g di burro
- 10 g di olio di nocciole
Crema al mascarpone
- 60 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1684.5 kJ / 402.6 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 106.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Panini con gocce di cioccolato senza glutine
3 Std.
Indonesian Milk Pie
3 Std.
Pan di Spagna panna e fragole
2 godz.
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Follia ai tre cioccolati
6h
Crostatine primaverili
2 godz.
Chifeletti
1 godz. 30 min
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
1 godz. 30 min
Tiramisù wafer e crema gianduia
5h 30 min
Rotolo ai frutti rossi
2 godz.
Torta ubriaca al vino rosso
2 godz.