Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 1 arancia (da circa 200 g), preferibilmente biologica
- 4 uova
- ¼ di cucchiaino di sale
- 40 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 25 g di olio di semi di girasole
Curd all'arancia
- 1 uovo
- 50 g di burro a pezzi
- 40 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di zucchero a velo (opzionale)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 780.4 kJ / 186.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 161.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al limone
55min
Nuvola all'arancia
1 godz. 5 min
Plumcake all'arancia
1h
Crostata ai cachi
1h
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3sa
Torta all'arancia e crema tropicale
2 godz. 35 min
Torta soffice all'arancia
2sa
Torta agli agrumi
45 min
Torta alle mandorle e carote
1 godz. 5 min
Torta soffice alle fragole
2sa
Torta di mele e mandarini
1h
Ciambella farcita all'arancia
1h 50 min