![Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e903c0ee-af24-4627-8ef3-6fefdc601a63/Derivates/e2454ef1-8a4c-4f3b-8b21-f2fe2608d41a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 210 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 5 g di sale
Condimento
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pasta farinosa, pelate e tagliate a fette (5 mm)
- 1 pizzico di timo secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- 120 g di mozzarella per pizza, tagliata a fette (7-8 mm)
-
100
g di funghi porcini freschi, a fette
of 100 g di funghi porcini surgelati, decongelati - 120 g di salsiccia di maiale fresca, senza pelle e sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi
- Voeding
- per 6 pezzi
- Calorieën
- 9272 kJ / 2216 kcal
- Eiwitten
- 97 g
- Koolhydraten
- 312 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 2696 mg
Alternatieve recepten
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9h
Focaccia primavera
3h
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6sa 15 dk
Pizza capricciosa
1j 35 menit
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3h 50min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24hod.