Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 550 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- pomodorini, a piacere, tagliati a metà
- olive denocciolate, a piacere
- sale grosso, a piacere
- origano secco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 652.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Calzone fritto
5sa
Focaccia di patate in padella
1hod.
Focaccia a bastone
5sa
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Chicken tenders
4h 30 min
Torta di arance
50 Min
Focaccia
6 godz.
Crescia alla maceratese
3 Std.
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 Std. 30 Min