Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 30 g di strutto
- 80 g di Marsala secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 2 tuorli
-
5
g di cannella in polvere
of 5 g di cacao amaro in polvere - olio di arachidi
Ripieno
- 200 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta di pecora, ben asciutta
- 200 g di gocce di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 980 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 5.18 g
- Koolhydraten
- 25.28 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 1.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buccellato
4h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Cioccolato plastico
12h
Ravioli di ricotta
1h 35min
Taralli alle cipolle
3 Std. 30 Min
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1 Std.
Polpette di pane
30 Min
Bignè craquelin
2h
Rotolo ai frutti rossi
2h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Cannelloni al ragù
1h 30min