Bloodshot Devilled Eggs

Bloodshot Devilled Eggs

3.4 7 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
12 pieces

Ingrediënten

  • medium eggs cold
    6
  • water
    1200 g
  • ground cayenne pepper
    2 pinches
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • beetroot juice
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • black pepper, freshly ground
    ¼ tsp
  • black olives pitted, cut in slices (2 mm)
    4
  • fresh parsley chopped
    1 sprig
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Voeding per 1 piece

Calorieën 56.2 kcal / 235.3 kJ
Eiwitten 2.8 g
Vetten 4.7 g
Koolhydraten 0.7 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 1 g
Natrium 141.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...