Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried yeast
of 20 g fresh yeast - olive oil, for greasing
- 400 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 100 g Edam cheese
- 50 g Parmesan cheese
- 1 garlic clove
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 120 g olive, black, pitted, sliced
- 50 g chorizo, peeled, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1689.4 kJ / 403.8 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1279.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Bento with Pandas
1j
Surimi Stick Salad (TM6)
15 dk
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1j
Lemon Curry Lava Cakes
3 Std.
English Brunch
50 Min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 menit
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5 min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20min