Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz bulgur wheat
- 14 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 oz extra virgin olive oil
- 17 oz bread flour, plus extra to dust
- 2 ¼ tsp salt, divided
- 8 oz Gruyère cheese, cut into pieces
- 4 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces
- 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
- 7 oz shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz unsalted butter, cut into pieces - 1 tsp sugar
-
½
oz balsamic vinegar
of ½ oz apple cider vinegar -
16
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of 16 oz fresh button mushrooms, sliced - 2 - 4 tbsp unsalted butter, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2545.7 kJ / 608.5 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1049.4 mg
Alternatieve recepten
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Ube Coffee
10 Min
Muffin Pan Lasagnas
1 Std.
Coffee Shop Egg Bites
50 Min
Seafood Quesadillas
2 Std.
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 Min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Goat Cheese Rolls
2 Std.