Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz bulgur wheat
- 14 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 oz extra virgin olive oil
- 17 oz bread flour, plus extra to dust
- 2 ¼ tsp salt, divided
- 8 oz Gruyère cheese, cut into pieces
- 4 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces
- 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
- 7 oz shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz unsalted butter, cut into pieces - 1 tsp sugar
-
½
oz balsamic vinegar
of ½ oz apple cider vinegar -
16
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of 16 oz fresh button mushrooms, sliced - 2 - 4 tbsp unsalted butter, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2545.7 kJ / 608.5 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1049.4 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Turkey Chili
45 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Loaded Potato Soup
30 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Berry Lemonade
10 分钟
Creamy Tomato Soup
30 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Hash Brown Potato Cake
Geen beoordelingen
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Cheese Biscuits
20 min