Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 - 180 g red radishes, with leaves
- 5 pinches salt, or to taste
- 220 g whipping cream
- 120 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 g agar-agar
- 100 g soft goat's cheese
- 50 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 610 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Fish and Avocado Loaf
2h
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h