Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 6 hojas de gelatina
- 500 g de zumo de tomate
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Pastel de atún
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 400 g de leche evaporada
- 200 g de atún en aceite (escurrido)
- 80 g de tomate frito
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua
Cebolla frita
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en juliana muy fina
Para servir
- 2 - 3 cucharadas de caviar de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharadas de caviar de balsámico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 325.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano de gambas y salmón
12小时 40 分钟
Rollo de espinacas navideño
2h 30 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Crema en cóctel de sopa castellana
50 min
Limoncello
193h
Foie gras (al vacío)
72h
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20min
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40 min
Marineras murcianas
1 Std.
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5 godz. 30 min
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2 godz. 10 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3hod. 15min