![La conserva de atún La conserva de atún](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e9603ac7b32e58dda6184ff5ebad360a/Derivates/919d62228d68e573817aa93bf5abb5318c99c784.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 6 hojas de gelatina
- 500 g de zumo de tomate
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Pastel de atún
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 400 g de leche evaporada
- 200 g de atún en aceite (escurrido)
- 80 g de tomate frito
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua
Cebolla frita
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en juliana muy fina
Para servir
- 2 - 3 cucharadas de caviar de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharadas de caviar de balsámico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 325.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13óra
Parfait de Chai latte
15h 5min
Foie gras (al vacío)
72 godz.
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1hod. 50min
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45 min
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3 Std.
Caldereta de langosta
1 Std.
Pimientos de Padrón rellenos
30min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4 godz. 30 min