Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 6 hojas de gelatina
- 500 g de zumo de tomate
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Pastel de atún
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 400 g de leche evaporada
- 200 g de atún en aceite (escurrido)
- 80 g de tomate frito
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua
Cebolla frita
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en juliana muy fina
Para servir
- 2 - 3 cucharadas de caviar de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharadas de caviar de balsámico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 325.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 λεπτ.
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 λεπτ.
Tarta de naranja confitada
2 godz. 30 min
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5ωρ. 30 λεπτ.
Ajoblanco de cerezas
10 λεπτ.
Rollo de salami
1ωρ. 30 λεπτ.
Crema en cóctel de sopa castellana
50 λεπτ.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10 λεπτ.
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 λεπτ.