Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón gravlax
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
- 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
- 2 cucharadas de brandy
Crema de queso y hierbas
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 250 g de queso cremoso
- 50 g de mayonesa
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 12 minicroissants
- 3 - 4 hojas de lechuga batavia, troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1249 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 3036.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Pastel frío de pisto
3h
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min
Carabinero crujiente con salsa de tomate picante
30min
Nidos de fideos crujientes
45 min
Montaditos de sepia al ajillo
1h
Flanes de parmesano caramelizados
5h 25min
Tortilla vaga de pulpo
30min
Panna cotta de té matcha
6h 10min
Huevos al pesto
20min
Salpicón de lubina y gambas
50 min
Raviolis de nueces con salsa de cava
1 godz. 30 min