Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón gravlax
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
- 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
- 2 cucharadas de brandy
Crema de queso y hierbas
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 250 g de queso cremoso
- 50 g de mayonesa
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 12 minicroissants
- 3 - 4 hojas de lechuga batavia, troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1249 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 3036.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cogollos a la parrilla con vinagreta
15min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 Std. 30 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Ternera en costra de hojaldre con mostaza
2h
Sándwich cake
1 Std. 30 Min
Pastel de carne con costra
1 Std.
Bisque de langostinos a la vainilla
1 Std.
Pimientos rellenos en salsa de tomate
1h 45min
Fingers de pollo rellenos
50 Min
Espaguetis carbonara
25 Min
Lasaña de calabacín
2h 15min
Sorbete de melocotón con nata
2h 10min