Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua mineral
- 1 pellizco de azúcar
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar congelada
- 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
Mojo verde
- 2 dientes de ajo
- 30 g de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 15 g de vinagre
Montaje
-
250
g de queso ahumado palmero en trozos
of 250 g de queso Idiazábal palmero en trozos - 1 aguacate en láminas
- 150 g de cebolla en juliana
- 16 tomates cherry en cuartos
- 16 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1216 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min
Tarta gijonesa
4h
Croquetas Tex-Mex
9 godz. 10 min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9 godz. 10 min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Empanadillas veganas de setas y pimientos
1 Std. 20 Min
Canelón de jamón ibérico
6h
Tarta helada de dulce de leche condensada
9 Std.
Royal de foie con caramelo
1h 50 min
Fish Po Boy
2 godz. 10 min
Nigiri de chocolate blanco con gelatina de frambuesa
4h 40min