Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua mineral
- 1 pellizco de azúcar
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar congelada
- 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
Mojo verde
- 2 dientes de ajo
- 30 g de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 15 g de vinagre
Montaje
-
250
g de queso ahumado palmero en trozos
of 250 g de queso Idiazábal palmero en trozos - 1 aguacate en láminas
- 150 g de cebolla en juliana
- 16 tomates cherry en cuartos
- 16 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1216 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo garam masala con arroz basmati
40 min
Papadams con verduras confitadas y salsa de yogur al curry
1 godz.
Cóctel roscón de Reyes
5min
Vasitos de mascarpone, uvas y galletas Lotus®
1 godz.
Tarta de lima-limón y ciruelas
2 Std. 30 Min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado
1 Std. 30 Min
Mini quesadas con toffelate nevado
2h 10 min
Curry de cerdo salteado
1 godz.
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40 min
Roscón de rosas
4 Std.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15 min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1 godz.