![Italian Brunch Italian Brunch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/683383ee-e52c-48fd-af9e-32fd1bbbee10/Derivates/5e28c12b-a09c-4fd7-a46c-503080cc320a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Cake
- 150 g caster sugar
- 1 lemon, zest only, white pith removed
- 2 medium eggs
- 230 g milk
- 50 g unsalted butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- 1 vanilla pod, seeds only
- 250 g plain flour
- 15 g baking powder
- 1 pinch fine sea salt
Frittata and Ratatouille Spread
- 20 g stale bread roll, cut in pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh parsley leaves
- 6 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 6 - 7 cherry tomatoes, halved
- 500 g water
- 200 g yellow peppers, cut in pieces (3 cm)
- 100 g onion, sliced (3 mm thick)
- 3 garlic clove
- 100 g aubergine, cut in pieces (3 cm)
Strawberry Sauce and Crespelle
- 45 g caster sugar
- 300 g strawberries
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g lemon juice
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 400 g milk
- 200 g plain flour
- 3 medium eggs
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- 50 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Assembly
- ham, cooked, thinly sliced , for garnishing
- Parmesan cheese, grated, for garnishing
- rocket salad, for garnishing
- bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2722 kJ / 650.6 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 85.6 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1027.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 Std. 40 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Geen beoordelingen
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2sa 10 dk
Risotto with Parmesan
40 min
Porridge with Fresh Fruit
10min
Crêpes
1h 15min
American-style Pancakes
40 min
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9 Std.
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50 dk
Crêpes Suzette
35 min
Porridge with Pear Compote
25 min