![Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli) Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5302cedd-cf5c-4039-b803-b513d03e10b0/Derivates/933a0264-8a0f-42fe-acca-f515ee7a84e6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Cheddar a pezzi
- 60 g di maionese (vedere consigli)
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 60 g di peperone rosso a pezzi
- 3 - 4 peperoncini jalapeño freschi
- 1 - 2 pizzichi di aglio in polvere
- Tabasco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397.3 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 346.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 min
Chutney di pere
Geen beoordelingen
Quesadillas di pollo chipotle con guacamole e pico de gallo
1 godz.
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Salsa noisette
20 min
Marinatura al Whisky
15 min
Ramen giapponese
1h 40min
Quesadillas
3h
Crema ai funghi e semi di girasole
30 min
Burrito di carne
1 godz. 30 min
Brownies cioccolato e pistacchi
45 min