Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di fragole, mature ma sode, pulite
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 15 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 40 g di rucola
- 250 g di burrata a pezzi
- pepe macinato
- baguette a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1554.6 kJ / 371.6 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 713.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30min
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25 Min
Frappè alla banana
10 Min
Frullato di fragole
15 min
Spaghetti integrali con salmone all'arancia e funghi
50 phút
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 godz. 15 min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15 min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Insalata di carote e mele con Feta e noci
20 phút
Spaghetti alle vongole
4u. 40min