Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di fragole, mature ma sode, pulite
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 15 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 40 g di rucola
- 250 g di burrata a pezzi
- pepe macinato
- baguette a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1554.6 kJ / 371.6 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 713.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1h
Francesinha
1h
Chawan mushi
35min
Tartare di salmone con avocado e uova
45min
Vincisgrassi
2h 30min
Salsa greca
10min
Torta di pere e vino Porto al vapore
45min
Cocktail Pisco sour
10min
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45min
Wraps di verdure lemongrass e lime
40min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2 Std. 40 Min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1 Std. 25 Min