Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Nuoc cham
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a pezzi e privato dei semi
- 2 cucchiai di succo di lime
- 120 g di acqua
-
50
g di salsa di pesce
of 50 g di salsa di soia - 50 g di aceto di riso
- 40 g di zucchero
Insalata
- 50 g di arachidi tostate salate
- 80 g di germogli di fagioli freschi
- 80 - 100 g di foglie di cavolo cinese, a listarelle sottili
- 1 carota, pelata e in bastoncini
- ½ peperone rosso, pulito e a fette
- 3 ravanelli a fette sottili
- 10 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di calamari interi piccoli, puliti
- 40 g di olio di arachidi
- 1 scalogno a listarelle
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1466 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porchetta con pere e cipolle
12 godz.
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1h 45min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Cous cous con calamaretti
40min
Guazzetto di fasolari e fave
1h 50 min.
Noodles vegetariani
35min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Ceviche peruviana
1h 35min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35min
Panada sarda
2h 55min
Pilaf vegano
1 Std. 10 Min