Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry di agnello
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio a metà
- 200 g di cipolle a fette
- 5 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 7 g di cannella in polvere
- 5 g di chili in polvere
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco, senza semi e a pezzi
- 15 g di garam masala
- 10 g di semi di cumino
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 60 di mandorle a bastoncini, tostate
- 650 g di bocconcini di agnello (4 cm)
- 5 g di sale
- 400 g di latte di cocco
Cous cous cetriolo e menta
- 350 g di cous cous a grana media
- 350 g di acqua
-
5
g di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 150 g di cetriolo, pelato e a dadini (1 cm)
- 60 g di mandorle a bastoncini, tostate
- 5 g di foglie di coriandolo, fresche
- 2 cucchiai di mentuccia tritata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4342 kJ / 1037 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 876 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del bulgur a grana media
35 Min
Pita
4 Std.
Bretzel
16h 30min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Cipolle rosse fermentate
96sa
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50 min
Menù: Goulash di manzo con gnocchi di pane; mini cheesecake
2 Std.
Pane di segale vallesano
10 godz.
Salsa borracha messicana
25 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min