Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 200 g marchewki, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
- 500 g batatów, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 500 g ziemniaków, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do skropienia
- 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 - 3 szczypty rozmarynu, suszonego, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 811.7 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 464.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karmelizowane bakłażany z sosem tahini i granatem
55 Min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Zupa krem z papryki i suszonych pomidorów z gremolatą; Szybka focaccia
50 Min
Verrines z rzodkiewki i koziego sera
3 Std. 20 Min
Gratin z dorsza
50 Min
Zupa krem z marchewki i imbiru; Pulpety rybne z warzywnym ryżem i sosem pomidorowym
1 godz. 5 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 min
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
15min
Purée ziemniaczane z groszkiem i mięta
45 min
Purée ziemniaczane z rozmarynem
40 min
Purée z ziemniaków, batatów i pietruszki
50 Min