Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek - 200 - 250 g bakłażana, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 476.3 kJ / 113.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 2.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Bulion z resztek warzyw
50 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie pieczarek
25min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25min
Rumienienie papryki
20 min