Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 240 g Wasser
- 5 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
Kürbiscreme
- 500 g Wasser
- 400 g Kürbis, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 1 Prise Knoblauch, gemahlen
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl
Topping
- Weizenmehl, griffig, zum Bestreuen
-
200
g Scamorza, in Scheiben (4-5 mm)
of 200 g Käse, geräuchert, in Scheiben (4-5 mm) - 60 g Frühstücksspeck, in Scheiben
- 25 g Parmesan, gehobelt
- 10 g Crema di Balsamico (Balsamico-Creme)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2947 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Pizza mit Gorgonzola, Speck, Birnen, Honig und Walnüssen
3h 35min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Sommergalette
1 Std. 25 Min
Maronipressknödel
1h 50min
Gemüse-Rosen-Tarte
1 Std. 40 Min
Garten Focaccia
2h 10min
Focaccia Blumenwiese
1 Std. 40 Min
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2h 15min
Kräuterfisch mit Karottenreis und Rucolasauce
55 Min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 Std. 30 Min
Gotl-Zopf
2h 15min