Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Paradeiser
- 50 - 70 g Zucchini
- 1 Packung Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- 2 ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 125 g Crème fraîche
- 150 - 200 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 1 Ei
- 2 EL Dijonsenf
- 1 TL Honig
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2190 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20min
Bunte Ofen-Tortilla
1 Std. 10 Min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 Min
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50min
Crostini "Tricolore"
35 min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30min
Garten Focaccia
2 Std. 10 Min
Tarte mit Spinat und Feta
50 Min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2 Std. 30 Min