Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Auberginen (ca. 650 g)
- 40 g Olivenöl und mehr zum Bestreichen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 4 Fleischtomaten geschält bzw. gehäutet und entkernt, in Stücken (ca. 700 g)
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Zucker
- 1 TL Paprika edelsüß
- 5 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 407 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20min
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Caponata Siciliana
30min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 Std.
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 Min