Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Auberginen (ca. 650 g)
- 40 g Olivenöl und mehr zum Bestreichen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 4 Fleischtomaten geschält bzw. gehäutet und entkernt, in Stücken (ca. 700 g)
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Zucker
- 1 TL Paprika edelsüß
- 5 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 407 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Caponata Siciliana
30min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Orientalischer Kartoffelsalat
2 godz.
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 10 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 godz. 50 min