Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 120 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 TL Trockenhefe
- 350 g Mehl
- 30 g Milchpulver
- 1 Ei
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
Curry-Hähnchen-Füllung
- 1200 g Pouletschenkel, mit Haut (ca. 3 Stück), in Stücken (3 cm)
- 150 g gelbe Currypaste
- 20 g Currypulver, Madras
- ½ TL Salz
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- 200 g Kokosmilch
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1ωρ. 30 λεπτ.
Pouletcurry
35 Min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 Min
Kartoffelsalat
1h 5 min
Trutenburger
1h 25min
Karamell-Blechkuchen
2u. 40min
Lammragout
50 Min
Pouletspiesse mit Reis
1 Std. 40 Min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Curry-Poulet-Pizza
1 Std. 10 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min