Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g água
- 100 g trigo sarraceno
- 30 g flocos de aveia
- 50 g mistura de sementes
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g curgete cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 50 g cebola
- 1 cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 3 folhas de manjericão
- 2 pés de salsa, só as folhas
- 1 - 2 pitadas de sal
- ½ c. chá de paprika fumada (optioneel)
- 50 g pão ralado
- 3 - 4 c. sopa de óleo de girassol
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1705 kJ / 407.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 342.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min
Tofu com caril katsu vegan
1sa
Massa gratinada com almôndegas e molho de queijo vegan
1sa 30 dk
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1 Std. 5 Min
Hambúrgueres de lentilhas e cenoura com molho schug
20 Min
Bolonhesa de lentilhas
35 dk
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2 Std. 30 Min
Tofu mexido
25 Min
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1h 45min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 Min
Rolo vegetariano
1 Std. 50 Min
Empadão de seitan
2h