Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g água
- 100 g trigo sarraceno
- 30 g flocos de aveia
- 50 g mistura de sementes
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g curgete cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 50 g cebola
- 1 cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 3 folhas de manjericão
- 2 pés de salsa, só as folhas
- 1 - 2 pitadas de sal
- ½ c. chá de paprika fumada (optioneel)
- 50 g pão ralado
- 3 - 4 c. sopa de óleo de girassol
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1705 kJ / 407.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 342.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolonhesa de lentilhas
35 min
Chili com seitan
25 min
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1h 35 min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Hambúrgueres de feijão-preto
40 min
Goulash de lentilhas e cogumelos
45 min
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2h
Waffles vegan de espinafres com húmus de feijão e tomate seco
30 min
Falafel de cenoura
15 min
Hambúrgueres de noz e feijão
1h 45 min
Pastéis de soja
20 min
Strudel de legumes
50 min