Apparaten en Accessoires
Alpenmacaroni
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
3642 kJ /
874 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
92 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Lamscurry
1u.
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Ovenburger
1u. 45min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Miso Udon Noedels
20min