Apparaten en Accessoires
Flammekuchen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
407.8 kJ /
98.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
13.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Champagne gelei
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Gekruide lamstaart
40min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Spookachtige snacks
1h 15min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
BBQ-saus
20min