Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)
De appel-bietenmoes
- 800 g appel, (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 200 g gekookte rode bieten, geschild, in stukken (3 cm)
- 70 g water
- 3 el suiker
- 2 el citroensap
Het omeletbeslag
- 50 g boter
- 400 g melk
- 4 eieren
- 200 g bloem
- ½ tl zout
Het gehakt
- 120 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood
- 20 g boter
- 600 g gemengd gehakt
- 1 steranijs
- ¾ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 1 ½ el bloem
- 100 g witte wijn
- 150 g water
- 1 kubus vleesbouillonpasta
Afwerking
- 1 el boter
- ½ takje verse bieslook, (ong. 20 g), fijn gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4507 kJ / 1079 kcal
- Eiwitten
- 52.4 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Brownies
50 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25 min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Tagliatelle met broccoli
15 min