Omelet met gehakt
TM5 TM6

Omelet met gehakt

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 70 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)

De appel-bietenmoes

  • 800 g appel, (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
  • 200 g gekookte rode bieten, geschild, in stukken (3 cm)
  • 70 g water
  • 3 el suiker
  • 2 el citroensap

Het omeletbeslag

  • 50 g boter
  • 400 g melk
  • 4 eieren
  • 200 g bloem
  • ½ tl zout

Het gehakt

  • 120 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
  • 100 g ui, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood
  • 20 g boter
  • 600 g gemengd gehakt
  • 1 steranijs
  • ¾ tl zout
  • 1 snuifje gemalen peper
  • 1 ½ el bloem
  • 100 g witte wijn
  • 150 g water
  • 1 kubus vleesbouillonpasta

Afwerking

  • 1 el boter
  • ½ takje verse bieslook, (ong. 20 g), fijn gesneden

Voeding
per 1 portie
Calorieën
4507 kJ / 1079 kcal
Eiwitten
52.4 g
Koolhydraten
85 g
Vetten
56 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten