Apparaten en Accessoires
Omelet met gehakt
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (1 cm)70 g
De appel-bietenmoes
-
appel (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)800 g
-
gekookte rode bieten geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
water70 g
-
suiker3 el
-
citroensap2 el
Het omeletbeslag
-
boter50 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
bloem200 g
-
zout½ tl
Het gehakt
-
wortel geschild, in stukken (3 cm)120 g
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd10 g
-
boter20 g
-
gemengd gehakt600 g
-
steranijs1
-
zout¾ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
bloem1 ½ el
-
witte wijn100 g
-
water150 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
Afwerking
-
boter1 el
-
verse bieslook (ong. 20 g), fijn gesneden½ takje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52.4 g
Calorieën
4507 kJ /
1079 kcal
Vetten
56 g
Koolhydraten
85 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Kipnuggets
40min
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Cottage pie
1u. 10min
Brioche
5u.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Pikante kalkoensatés
1u.
Erwten met ham
25min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min