Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)
De appel-bietenmoes
- 800 g appel, (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 200 g gekookte rode bieten, geschild, in stukken (3 cm)
- 70 g water
- 3 el suiker
- 2 el citroensap
Het omeletbeslag
- 50 g boter
- 400 g melk
- 4 eieren
- 200 g bloem
- ½ tl zout
Het gehakt
- 120 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood
- 20 g boter
- 600 g gemengd gehakt
- 1 steranijs
- ¾ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 1 ½ el bloem
- 100 g witte wijn
- 150 g water
- 1 kubus vleesbouillonpasta
Afwerking
- 1 el boter
- ½ takje verse bieslook, (ong. 20 g), fijn gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4507 kJ / 1079 kcal
- Eiwitten
- 52.4 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Ovenburger
1h 45 min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Zoete of hartige pannenkoeken
Geen beoordelingen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen