Apparaten en Accessoires
Omelet met gehakt
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (1 cm)70 g
De appel-bietenmoes
-
appel (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)800 g
-
gekookte rode bieten geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
water70 g
-
suiker3 el
-
citroensap2 el
Het omeletbeslag
-
boter50 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
bloem200 g
-
zout½ tl
Het gehakt
-
wortel geschild, in stukken (3 cm)120 g
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd10 g
-
boter20 g
-
gemengd gehakt600 g
-
steranijs1
-
zout¾ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
bloem1 ½ el
-
witte wijn100 g
-
water150 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
Afwerking
-
boter1 el
-
verse bieslook (ong. 20 g), fijn gesneden½ takje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52.4 g
Calorieën
4507 kJ /
1079 kcal
Vetten
56 g
Koolhydraten
85 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min