Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Geen beoordelingen
Mayonaise zonder ei
10 Min
Bellini cocktail
5 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Geen beoordelingen