Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanille-ijs sandwiches
13h 25 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Mayonaise
5 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Krokante olijven
1sa 30 dk
Bananen powerballs
15 Min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min