Apparaten en Accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
610 kJ /
146 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Coconut Dream
10min
Balletjes met aubergines
1u.
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Pikante kalkoensatés
1u.
Granaatappel Mojito
10min
Koekjes met chocopasta
1u. 40min