Apparaten en Accessoires
Chocolade en banaan charlotte
Voorbereiding 35min
Totaal 24u.
4 porties
Ingrediënten
De siroop
-
suiker100 g
-
water100 g
-
rum80 g
De chocolademousse
-
room, 35% vet zeer koud150 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken180 g
-
eieren3
-
suiker40 g
Decoratie
-
limoenen3
-
boter100 g
-
banaan400 g
-
suiker100 g
-
room, 35% vet30 g
-
lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)30
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
4029 kJ /
961 kcal
Vetten
41 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
120 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gek op chocolade
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Matzeballen
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Citroencurd
1u.
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min