Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- citroenschil
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ tl zout, naar eigen wens
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen wens
- 2 el olijfolie
- 900 g ontbeende lamsbout (door uw slager)
- 200 g verse sperziebonen, schoongemaakt
- 1000 g water
- 400 g aardappelen, primeur, gehalveerd
- 100 g rapen primeur, klein, gehalveerd
- 200 g wortelen primeur, in staafjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1957 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10min
Rabarber-citroen cookies
1h
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Perzik Bellini
5min
Walnoot Brittle
1h 30min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Halloween-worstvingers
1h
Citroensorbet met schuimwijn
10min