Apparaten en Accessoires
Gestoomd paaslam met groentjes
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
citroenschil
-
teentjes knoflook3
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
zout naar eigen wens½ tl
-
gemalen peper naar eigen wens4 snuifjes
-
olijfolie2 el
-
ontbeende lamsbout (door uw slager)900 g
-
verse sperziebonen schoongemaakt200 g
-
water1000 g
-
aardappelen primeur, gehalveerd400 g
-
rapen primeur, klein, gehalveerd100 g
-
wortelen primeur, in staafjes200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1957 kJ /
483 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
18 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Rijstpudding
1u.
Chocoladehazelnootpasta
45min
Pannenkoeken
1u. 15min
Bechamelsaus
15min
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Veelzijdige gladde soep
45min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Veelzijdige stevige soep
50min
Appelmuffins
40min