Apparaten en Accessoires
Geraardbergse Mattentaarten
Voorbereiding 1u.
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1018.3 mg
Eiwitten
29.3 g
Calorieën
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Vetten
68.9 g
Vezels
9.4 g
Verzadigd vet
29.5 g
Koolhydraten
110.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dit is Belgisch!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Bloemige Focaccia
Geen beoordelingen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Mini kerstboompjes
45min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Stoofvlees
3u. 10min
Aalsterse Vlaai
1u.