Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Witte fondant (zie tips)
- 300 g suiker
- 100 g water
Vanillebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g natuurlijk vanille-extract
- 70 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
Chocoladebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 50 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 20 g ongezoete cacaopoeder
Ganache
- 250 g pure chocolade, 70% cacao
- 200 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 30 g water, afhankelijk van het gewicht van de fondant
- 50 g hagelslag
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1188 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appeltaart
1h
Meringue spoken
12sa 25 dk
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Pas d’évaluation
Veenbes & rode biet koekjes
Pas d’évaluation
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10 min.
Kerstman macarons
3h 20min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min
Canapé met ei
10 min
Chocolade toffee cake
2h
Sinaasappelcake
1h