Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocoladetaart
- 150 g boter, in stukken, en iets meer om de vorm in te vetten
- 150 g meergranenbloem, en iets meer om de vorm te bestuiven
- 200 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 200 g suiker
- 6 eieren
- 1 snuifje zout
- 25 g ongezoete cacaopoeder
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
Meringue
- 150 g suiker
- 3 eiwitten
- 1 snuifje zout
Karamel espresso
- 250 g bruine suiker
- 120 g espressokoffie
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
- 1000 g water
- 1 el azijn
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Lactosevrije luikse wafels
1h 30min
Citroen en yoghurt dessert
Keine Bewertungen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Vanillesiroop
30 min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Nougatine
1h 30min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
De wafels van de foor
3 Std.