Apparaten en Accessoires
Volkorenbrood
Voorbereiding 15min
Totaal 5u.
8 stuk
Ingrediënten
-
water en een beetje om te koken350 g
-
verse gist15 g
-
volkoren tarwebloem type 150, en een beetje voor het werkblad500 g
-
zout2 volle tl
-
wit rijstmeel om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
884 kJ /
208 kcal
Vetten
1.4 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Pistache Moelleux
Geen beoordelingen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Hummus
5min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min