Apparaten en Accessoires
Sinaasappel Sponge Cake
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
8 portie
Ingrediënten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
200.4 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1627 kJ /
388.9 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
58.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Chicago deep dish-pizza
Geen beoordelingen
Fruit ijs
5min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Aardappel-wortel hapjes
40min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Amandelcake
50min
Tomatensoep met Burrata
35min
Rijst met kip en champignons
30min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Verse Tomatensoep
30min