Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 85.5 g
- Vetten
- 155.2 g
- Verzadigd vet
- 20.7 g
- Vezels
- 38.1 g
- Natrium
- 1541.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan pudding
15min
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 godz. 45 min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Spaanse risotto
40min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50min
Quinoasalade
40min
Vastensoep
30min