Apparaten en Accessoires
Glühwein
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
13.2 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
375 kJ /
89 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Chocolade babka
3u.
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Crème anglaise
15min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen