Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
- 10 g piece fresh ginger, cut into slices
- 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 pear, cored and cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 tbsp shiro (white) miso paste
- 70 g chilli broad bean paste
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 2133.1 kJ / 509.8 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 94.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 23.8 g
- Natrium
- 65023.4 mg
Alternatieve recepten
Gluten free focaccia bread
1h
Douhua (soybean curd)
10j 25 menit
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ladoo
1h 20min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 dk
Almond milk powder
30 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30 min