Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
- 450 g water
- 300 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 250 g dried macaroni pasta
- 2 tbsp plain flour
- 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g sugar, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3493.8 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 97.8 g
- Vetten
- 41.6 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 695 mg
Alternatieve recepten
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Welsh Anglesey eggs
1h
Barbecued pork ribs
Geen beoordelingen
Bread bowl chicken stew
3 Std. 45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Portuguese green eggs
50 dk
Mushroom bolognaise
45 min
Pasta e fagioli
26 Std.
Mini chocolate bundts
45 min
Gratin dauphinois
50 dk