Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
- 450 g water
- 300 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 250 g dried macaroni pasta
- 2 tbsp plain flour
- 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g sugar, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3493.8 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 97.8 g
- Vetten
- 41.6 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 695 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Berry and polenta porridge
20min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Welsh Anglesey eggs
1h
Ham and cheese canelé
49 Std.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Potato pancakes
45min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Pear and blue cheese risotto
30min