Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage (le jour même)
- 200 g de beurre demi-sel (en plaquette)
- 200 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1505.5 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 211.5 g
- Natrium
- 14.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petites gâches au chocolat au lait
15 godz. 10 min
Poulet accompagné de crêpes à la crème d’épinards
1h 50min
Soufflé normand
45 Min
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12 Std. 30 Min
Pizza aux légumes d'hiver et fromage à raclette fumé
2h
Quiche de pommes de terre, andouille et poireaux
1h 30min
Kouign-amann
4 godz.
Pains aux raisins
20h 15min
Pizza aux palourdes
1 Std. 45 Min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
3h 35min
Araignée sur sablé cacahuètes, carottes et herbes fraîches
1 godz. 35 min
Œuf cocotte en Touraine
1h