Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage (le jour même)
- 200 g de beurre demi-sel (en plaquette)
- 200 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1505.5 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 211.5 g
- Natrium
- 14.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Timbale de poulet feuilletée
1h 10min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert
30 min
Biscuits à la pâte d'amande
25min
Carrés aux framboises
14h 10min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Choux vanille-fraise
7 Std. 15 Min
Bananes feuilletées au chocolat
2h
Lasagne au pain rassis
1 godz. 45 min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2h
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min