Apparaten en Accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 30min
14 portions
Ingrediënten
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
275.6 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Vetten
10.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
37.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rose gold baking
21 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Vanilla Bean Marshmallows
2 godz. 15 min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 min
Paleo Breakfast Cereal
30 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Power green smoothie
5 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min