Compatibele versies
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel, date and walnut bundt
1u. 15min
Easter Babka
2h 30 min
Tangzhong milk bread
2hod. 45min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30 min
Bee sting cake
6 Std. 50 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25小时 20 分钟
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Impossible coconut pie
1 Std. 30 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Portuguese-style custard tarts
40min