![Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta) Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9A6031C9-8F6F-4447-8657-53D46D2731EF/Derivates/A1F9A250-608C-47A0-AF7B-8E6C923C843A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g onions, cut in quarters
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g canned crushed tomatoes
- 1000 g raw squid rings
- 3 portions squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water
-
200
g brandy
of 200 g white wine - 50 g water (optioneel)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Pas d’évaluation
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Tom Yum Goong
30min
Nasi Lemak
45 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Curry chicken
1hod.
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nyonya Steamed Fish
45 Min