Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g onions, cut in quarters
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g canned crushed tomatoes
- 1000 g raw squid rings
- 3 portions squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water
-
200
g brandy
of 200 g white wine - 50 g water (optioneel)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masala Squid
25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nasi Lemak
45 Min