![Puré rústico de patata y batata con romero Puré rústico de patata y batata con romero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a2bb1bf5-6345-4091-aaf5-21c144c434e1/Derivates/72de68e8-0b46-4b96-a28e-f56dc620e0f8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 200 g de zanahorias en rodajas
- 500 g de batatas en trozos de 2-3 cm
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de romero seco desmenuzado (y algo más para espolvorear)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 810 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 464.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta soufflé de espinaca
1 godz.
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Ñoquis del 29
1 Std. 15 Min
Bocados de polenta con caponata siciliana o compota de frutos rojos
4h 5 min
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 min
Guiso de lentejas y champiñones
45 min
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Frittata de calabacín con ricota
40 min
Terrina de legumbre con brócoli y puré de batata
1 godz.
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 godz. 45 min