Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
-
600
g de solomillo de ternera, en tiras de 1x1x4 cm
of 600 g de solomillo de cerdo, en tiras de 1x1x4 cm - 2 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 250 g de champiñones en cuartos
- 30 g de agua
- 10 g de maicena
-
½
cucharadita de concentrado de caldo de carne
of ½ pastilla de caldo de carne - 1 cucharadita de mostaza inglesa u otro tipo de mostaza como p. ej. de Dijon
- 200 g de nata
- 50 g de pepinillos en vinagre cortados en tiras
- perejil fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 Min
Pollo de coronación
1h 35min
Pollo a la mostaza
30 min
Lomo en salsa Thai con arroz al vapor (Cocción lenta)
2h 10min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 Min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 min
Cerdo con verduras al estilo chino
1 godz. 20 min
Ternera Stroganoff
1 godz.
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2 Std. 20 Min
Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)
3h 15min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min