Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
Salsa de roquefort
- 40 g de leche
- 100 g de queso roquefort desmenuzado
- 1 yema de huevo
Risotto con calabaza
- 60 g de aceite de oliva
- 300 g de pulpa de calabaza en trozos de 2-3 cm
- 3 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 30 g de mantequilla en trozos de 1-2 cm
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 12671.8 kJ / 3028.6 kcal
- Eiwitten
- 85.7 g
- Koolhydraten
- 284.4 g
- Vetten
- 162.8 g
- Verzadigd vet
- 72.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 11220.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacín y beicon
35 min
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15min
Mac and Cheese con calabaza
1h 15min
Calabaza rellena a la provenzal
1 godz. 10 min
Quiche de puerro y queso
1 godz. 45 min
Rosti de patata
40 min
Frittata de calabacín con ricota
40 min
Quiche de calabaza y queso feta
2 Std. 20 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Tarta integral de cebollas
1 godz. 10 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min