Apparaten en Accessoires
Driekoningentaart met appel en kaneel
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
1847 kJ /
442 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Skelethoofden
5u.
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Eenvoudige appeltaart
45min
Harde pistachekoekjes
45min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Boterkoekjes
50min